Απόκτησε
το δικό σου e-shop

Επωφελήσου απο την νέα επιδότηση ΕΣΠΑ (5000 €) και βοήθησε την επιχείρηση σου να επιβιώσει στη νέα πραγματικότητα! Εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

 

Image

Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε

Χαρακτηριστικά eShop

• 100% διαχείριση της εμφάνισης του storefront και της Βάσης Δεδομένων μέσω dashboard
• Προσαρμόσιμο design & layout
• Λεπτομερείς εικόνες για προϊόντα και κατηγορίες
• Σελίδα καταλόγου όπου εμφανίζονται όλες οι κατηγορίες
• Πλήρη διαχείριση της εμφάνιση μέσα από γραφικό περιβάλλον
• Απεριόριστες επιλογές προϊόντων, χρώμα, μέγεθος, βάρος κλπ
• Πλήρης μορφοποίηση της σύντομης και της αναλυτικής περιγραφής των προϊόντων
• Διαχείριση της λίστας κατασκευαστών (brands category) και κατηγοριοποίηση προϊόντων με βάση αυτή
• Άνοιγμα της εικόνας κάθε προϊόντος σε popup / Λίστα σχετικών προϊόντων

Ασφαλείς συναλλαγές

• Ασφαλής HTTPS/SSL πληρωμή
• Απόκρυψη στοιχείων πελάτη
• Προστασία με κωδικό στην πρόσβαση της διαχείρισης

• Πλήρης λίστα τρόπων πληρωμής: Τηλεφωνική παραγγελία – Κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς – Αντικαταβολή
• Πλήρης υποστήριξη πληρωμών  Pay Pal
• Για Ελλάδα υποστήριξη – EuroBank – Τράπεζα Πειραιώς – Alpha Bank – Εθνική Τράπεζα

Διαχείρηση Καταστήματος

• Δεν είναι απαραίτητη καμία γνώση προγραμματισμού
• Όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται σε γραφικό περιβάλλον
• Μαζική δημιουργία κατηγοριών, προϊόντων και μεταφορά εικόνων
• Εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων, παραγγελιών σε CSV
• Προσθήκη νέων γλωσσών, αλλαγή νομισμάτων & μονάδων βάρους

SEO Optimization

Το SEO (Search Engine Optimization), είναι μια μέθοδος βελτίωσης της απόδοσης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως στη google. Ακολουθώντας της οδηγίες κατα την κατασκευή της σελίδας, χρησιμοποιώντας καλογραμμένα κείμενα και περιεχόμενα αλλά και τα σωστά keywords (λέξεις κλειδία) είναι κάποιες απο τις βασικές αρχές της βελτιστοποίησης σελίδας. Φυσικά χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα απο την στιγμή που θα ανέβει μια σελίδα έως ότου η Google να την αξιολογήσει και να την κατατάξει σε καλή θέση.

Social Media Marketing

Προώθηση της σελίδας σας στα social με αναρτήσεις που αφορούν την ίδια την επιχείρηση σαν Brand αλλά και φυσικά των προιόντων της με φωτογραφίες καλών προδιαγραφών και ενιαία αισθητική όσον αφορά το marketing plan. Παράλληλα με στοχευμένες καμπάνιες διαφήμισης.(Facebooks ads, Instagram ads & google Ads) θα προσεγγύσουν καινούριους πελάτες. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία εμπιστοσύνης με τους υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες.

Γιατί να επιλέξω την Biconapps

 Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την δημιουργία του e-shop σας, αφου διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία και φροντίζουμε για την κάθε λεπτομέρεια. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης, κατασκευής και προώθησης σελίδων με εγγυημένα αποτελέσματα επιτυχίας. Παράλληλα θα σας εκπαιδεύσουμε ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεσθε εσείς το ηλεκτρονικό κατάστημα σας, με ευκολία καθώς το περιβάλλον διαχείρησης είναι πολύ κατανοητό και δεν χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις.

Ηρθε λοιπόν η ώρα να εκμεταλλευτείτε αυτή την δύσκολη συγκυρία και να πάτε ένα βημά μπροστά την επιχείρηση και τα κέρδη σας!

Κατάθεση Φακέλου

Με επιλεγμένους συνεργάτες αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την κατάθεση του φακέλου σας και την οργάνωση της όλης διαδικασίας. Συμπληρώστε την φόρμα για να ξεκινήσουμε την διαδικασία άμεσα καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιχειρήσεων που μπορούμε να αναλάβουμε.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν προχωρήσω στην δημιουργία του e-shop;

Η εμπειρία του χρήστη είναι ένας απο τους βασικότερους πυλώνες στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και οποιουδήποτε website. Ο χρήστης πρέπει να μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και ευχάριστα να μπορέσει να βρεί αυτο που ψάχνει και φυσικά ο κύριος στόχος είναι η ολοκλήρωση της αγορας. Η δομή της σελίδας και η σωστή κατηγοριοποίηση των προιόντων σε συνδιασμό με μια καλαίσθητη παρούσίαση θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μιας και αναφερθήκαμε στο κομμάτι της αισθητικής, η φωτογράφιση των προιόντων απο επαγγελματία είναι απαραίτητη, ο καλός φωτισμός και οι σωστές γωνίες, θα αναδείξουν τα προιόντα σας και θα τα κανουν πιο επιθυμητά. Κανείς δεν μπορέι να αμφισβητίσει την δύναμη της “ωραίας” εικόνας και μας το αποδεικνύουν καθημερινά τα social media.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ουσιαστικά ένα δέυτερο επιχειρηματικό άνοιγμα το οποίο χρειάζεται στήριξη και στρατηγική. Επιλέξτε με σκέψη τα προιόντα που θα ανεβάσετε, πόσο απόθεμα χρειάζονται , τι προσφορές μπορείτε να κάνετε και πως θα συντονίσετε τη διαχείριση του αποθεματικού , της συσκευασίας των αποστολών αλλά και τους τρόπους πληρωμής και εξόδων αποστολής.

 

Τέλος για να μπορέσει να λειτουργήσει ένα e-shop όπως το έχετε φανταστεί , είναι απαραίτητη η προώθηση του στα social media. Η στρατηγική προώθησης μιας επιχείρησης χρειάζεται μελέτη, στόχους και συντονισμένες κινήσεις αλλά και δοκιμές. Κάθε επιχείρηση διαθέτει διαφορετικό κοινό όπου πρέπει να εντοπισθέι και να γίνει η στόχευση, οπότε καλό είναι να λάβετε υπόψιν σας σαν μελλοντικό έξοδο.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιές επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ / επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

Τι γραφειοκρατία έχει;

ΗBiconapps αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυάται για την κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

Έχω ήδη μία ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, παλαιότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μίας ιστοσελίδας. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα – e-shop.

Image

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με αστερίσκο
Image